• Model 6 – Klaas Kuiken
  Model 6 – Klaas Kuiken

  De fles 'Model 6' van ontwerper Klaas Kuiken heeft een hoogte van circac 31 cm. Alle flessen zijn hand geblazen, elk object is anders van vorm, zelfs als het modeltype hetzelfde is.

  € 98,00
 • Model 12 – Klaas Kuiken
  Model 12 – Klaas Kuiken

  De fles 'Model 12' van ontwerper Klaas Kuiken heeft een hoogte van circac 31 cm. Alle flessen zijn hand geblazen, elk object is anders van vorm, zelfs als het modeltype hetzelfde is.

  € 98,00
 • Model 16 – Klaas Kuiken
  Model 16 – Klaas Kuiken

  De fles 'Model 16' van ontwerper Klaas Kuiken heeft een hoogte van circac 31 cm. Alle flessen zijn hand geblazen, elk object is anders van vorm, zelfs als het modeltype hetzelfde is.

  € 98,00
 • Model 17 – Klaas Kuiken
  Model 17 – Klaas Kuiken

  De fles 'Model 17' van ontwerper Klaas Kuiken heeft een hoogte van circac 31 cm. Alle flessen zijn hand geblazen, elk object is anders van vorm, zelfs als het modeltype hetzelfde is.

  € 98,00
 • EPS light – Klaas Kuiken
  EPS light – Klaas Kuiken

  Uit de collectie eps van Klaas Kuiken zijn wij er trots op deze eps lamp in de Sammelwut collectie te mogen opnemen.

  € 1.350,00

 Klaas Kuiken – product design 

De producten en ontwerpen van Klaas Kuiken komen voort uit een fascinatie voor het creatieve proces en zijn invloed op het eindresultaat. Hoewel Klaas duidelijk een productontwerper is, lijkt hij in zijn werkplaats meer op een bekwame vakman en een nieuwsgierige uitvinder. Het zal je niet verbazen dat het Discovery Channel-programma 'How it's made' een van Klaas's grootste inspiratiebronnen is. Dit programma leidde tot een fascinatie voor massaproductie en de vraag 'Wat is de invloed van massaproductie in relatie tot de identiteit van producten?' werd een centraal thema in zijn werk.

© 2018 - 2020 KUNSTWINKEL SAMMELWUT | sitemap | rss