PRIVACY VERKLARING 1 SEPTEMBER 2018 


BESTELLEN: Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank. Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

VERSTREKKEN AAN DERDEN: Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met: betalingsprovider Mollie, postbedrijf PostNL en hostingpartij Mijnwebwinkel.

NIEUWSBRIEF: Je kunt je abonneren op onze digitale nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips en informatie over Sammelwut. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je mail wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Voor het versturen van de nieuwsbrief gebruiken wij Mailchimp.

RECLAME: Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen, producten en exposities. Dit doen wij per mail en via socialmedia. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. In onze online shop zijn socialmediabuttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

COOKIES: Onze online shop gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze online shop voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze online shop werken dan niet goed meer.

GOOGLE ANANLYTICS: Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze online shop gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de ip--adressen anonimiseren.

BEVEILIGING: Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

WIJZIGINGEN: Wanneer onze online shop wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

INZAGE, WIJZIGEN, VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS: Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Je hebt de volgende rechten: uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen; inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben; het laten corrigeren van fouten; het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens; intrekken van toestemming; bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

KLACHTEN: Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Kunstwinkel Sammelwut
Lange Hezelstraat 89, 6511 CE Nijmegen
mail@sammelwut.nl

 

© 2018 - 2019 KUNSTWINKEL SAMMELWUT | sitemap | rss