Movement Series No. 1 - Alewijn Don

Vorige Artikel 3 van 26 Volgende
€ 350,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Movement Series No. 1 

In deze tekening staat bewegelijkheid in de ruimte centraal. Elk mens, ieder object, elk wezen heeft zijn of haar eigen vorm, die mede is vormgegeven door de manier waarop deze voortbeweegt over onze planeet. Alles is uniek en kent een eigen plaats in de fysieke wereld waarin we bestaan. Deze betekenis of plaats verschuift gedurende de tijd en daarmee verandert ook de beweging door de fysieke verschijningswereld.

2019
Fineliner op katoenpapier
42x29 cm.
Lijst 55x45 cm.
Gesigneerd “Don”
Richtprijs 350 Euro

Vijf werken

Drie ingelijst in wit hout en twee ingelijst in zwart hout.

Elke tekening is gemaakt op katoenpapier, dat vervaardigd is uit vezels afkomstig van oude lompen. Dit geeft het een robuust en reliëfrijk karakter. Daarnaast zijn 3 werken ingelijst in een wit houten tweedehands lijst. Dit bewust omdat veel lijsten prachtig zijn en een tweede leven verdienen in mijn ogen. Het passe-partout en de tape waarmee de tekening daaraan is bevestigd, zijn beide van zuurvrij materiaal en daarmee vrij van vergeling op lange termijn.

Tot slot: de tekening is afgewerkt met een aantal lagen vernis, waarmee deze een beschermde toplaag heeft. Elk werk is aldus een artistiek, ambachtelijk en duurzaam kunstwerk.

© 2018 - 2023 KUNSTWINKEL SAMMELWUT | sitemap | rss