LIMITED EDITION

De Rijkswachters Diorama – Studio Hamerhaai

Artikel 1 van 26 Volgende
€ 149,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De Rijkswachters diorama’s zijn uniek. Zijn er geen diorama’s meer te zien? Dan zijn alle Rijkswachters Diorama verkocht.

De Rijkswachters Diorama is een samenwerking van Studio Hamerhaai en Flagg, kunstenaar uit Zuid Afrika. Het is een Rijkswachter Medium (30 cm hoog) en zijn armen kunnen bij de schouder bewogen worden. In zijn buik zit een diorama: een stilleven, aangelicht met ledlampjes. Die kan je aan en uit zetten met de schakelaar voor op zijn buik.

De Rijkswachters is een project van studio Hamerhaai: Dutch Design van afval. De Rijkswachters hebben jarenlang de kunstschatten van het Rijksmuseum beschermd en hebben met hen de hele wereld rondgereisd. Het Rijksmuseum is weer open en de transportkisten waaruit deze Rijkswachters zijn gemaakt zijn niet meer nodig, krijgen een nieuw leven. Iedere Rijkswachter heeft een ander verhaal. En jij, de nieuwe eigenaar, kan uitzoeken welke kunstschat deze Rijkswachter heeft beschermd. Voer hier het nummer van jouw Rijkswachter in en ontdek welke kunstschat er was opgeborgen toen het Rijksmuseum werd verbouwd.

© 2018 - 2022 KUNSTWINKEL SAMMELWUT | sitemap | rss