Mini vaas 'Archer' – Middle Kingdom

Vorige Artikel 28 van 39 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Deze 'Archer' vaas van Middle Kingdom is gemaakt van gekleurd porselein met een matte afwerking en een geglazuurde binnenkant (12,7 x 8 cm). Verkrijgbaar in de kleuren oranje, lichtroze en groen.

Deze geïmporteerde vazen van Middle Kingdom (USA) hebben een frisse stijl en zijn geïnspireerd op de oude geschiedenis van design en vakmanschap van Chinees porselein. In 1998 richtte Bo Jia en Alison de Middle Kingdom oven op om de porseleintradities voor een modern publiek toegankelijk te maken.

De goed opgeleide vakmensen van Middle Kingdom werken in een moderne faciliteit dichtbij de plaats van de keizerlijke ovens. Alle aspecten van ontwerp tot fabricage zorgt ervoor dat de producten van het Middle Kingdom zorgvuldig worden vervaardigd en van de hoogste kwaliteit zijn. "We selecteren zorgvuldig de fijnste klei, werken met unieke glazuren en kleurmengsels en ontwerpen lyrische producten die geschiedenis en moderniteit uitstralen."

De vervlechting van ontwerp en vakmanschap creëert ingetogen, prachtige werken die worden verzameld door het Victoria & Albert Museum in Londen en het Baltimore Museum of Art in Baltimore, MD. Middle Kingdom is begonnen samen te werken met Europese en Amerikaanse kunstenaars om objecten van onaantastbare integriteit te creëren die frisse blikken op een oud ambacht uitnodigen.

© 2018 - 2022 KUNSTWINKEL SAMMELWUT | sitemap | rss