'The eye hook' wandhaak – Return to Sender

Vorige Artikel 19 van 26 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Deze decoratieve porseleinen wandhaken uit Thailand van het merk Return to sender ben je altijd opgeruimd en slingert er niets meer rond. De haken zijn makkelijk te bevestigen. Ontworpen door Laura de Monchy. Lengte wandhaak: 11 cm, lengte schroef: 3 cm, diameter: 5,5 cm.

De wandhaken zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 
 
Deze originele porseleinen wandhaken zijn gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein maken en beschilderen zij met de hand. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht. Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.

De productie van deze wandhaken zorgt voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Dit draagt bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

© 2018 - 2022 KUNSTWINKEL SAMMELWUT | sitemap | rss